Antena Căutare

FOTO! Vezi care este cel mai periculos loc din Europa!

Cecenia nu mai e demult cel mai periculos loc din Europa. Daghestanul este astazi locul de care se teme chiar si cel mai bine platit fotbalist din lume, desi evolueaza la formatia locala, anunta BBC.

In zona sunt zilnic atacuri cu bomba si impuscaturi intre politie si militanti, scene de tortura sau oameni dati disparuti.

Reporterii BBC povestesc cum magazinele din localitate sunt foarte des calcate de luptatori ai Islamului terorizandu-i pe cei care vand alcool localnicilor. Iar cea mai buna varianta de a-i pedepsi pe acestia este de a planta pur si simplu bombe in magazine, dupa ce clientii sunt evacuati.

Camerele de supraveghere care surprind asemenea atacuri din partea soldatilor inarmati cu Kalashnikovuri au devenit o rutina pentru capitala Daghestanului, Makhachkala, situata in apropierea Marii Caspice.

Proprietarii de magazine primesc mai intai un mesaj de amenintare. Daca acestia il ignora sau daca refuza sa plateasca taxa de protectie se pot trezi oricand cu o bomba.

"Desi par devotati, soldatii nu sunt decat niste criminali cinici", spune colonelul responsabil cu forta anti-terorista din zona.

In centrul orasului forte ale politiei se afla la fiecare colt de strada. In cazul ultimei explozii cu bomba un politist si o tanara murisera, iar alte 60 de persoane care se aflau in preajma au fost ranite.

Cel mai bine platit jucator de fotbal din lume joaca cu spaima la Makhachkala

Reporterii de la BBC au avut ocazia sa-l intervieveze si pe Samuel Eto'o, care joaca la echipa locala Anzhi Makhachkala. Acesta a spus ca desi se simte mandru sa evolueze la formatia rusa, dupa fiecare meci merge la Moscova, unde se simte mult mai in siguranta. Fotbalistul plateste astfel pretul celui mai mare salariu din lume.

Foto: presstv.ir

Strategia lui Merkel, un pericol pentru Uniunea Europeana... Taxa “verde” din Marea Britanie va creste in fiecare an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x