Antena Căutare

GALERIE FOTO! Imaginile acestei ierni: Italiencele, cu tocuri prin zapada si gheata

Care sunt imaginile memorabile ale acestei ierni? Oare masinile inghetate complet, din Versoix, de langa lacul Geneva, femeile care poarta sandale prin zapada in Roma sau situatia din Buzau, unde oamenii isi "dezgroapa" casele din nameti. Vezi mai jos o galerie impresionanta!

Daca AFP a publicat imagini in care italiencele poarta sandele in Roma, acoperita de un strat de zapada si gheata, sute de oameni se lupta in continuare in Vrancea si in Buzau sa-si deszapezeasca casele acoperite complet de ninsori.

Tot in capitala Italiei, inca din 4 februarie vizitarea Colosseumul a fost interzisa turistilor din cauza zapezilor abundente.

Pe de alta parte, alte tari au gasit solutii inovatoare de a profita de pe urma zapezilor si a temperaturilor scazute. In Beijing, cartierul Shichahai, localnicii au inventat un adevarat tren pe gheata tractat de o bicileta care merge pe gheata.

Si in Spania, in San Sebastian un surfer entuziast isi face curaj pentru a profita de valurile de pe plaja din La Zurriola.


De temperaturile scazute au profitat si locuitorii Amsterdamului, care au patinat pe lacul Lauriergracht.


Vezi mai jos mai multe fotografii!

Foto: EPA/Intact Images

VIDEO! Hainele second hand, o afacere profitabila in Marea Britanie... BBC: Romanii sapa in zapada pentru a-si gasi casele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x