Antena Căutare

Galerie FOTO! Primele cadouri de Crăciun pentru Prințesa Charlotte și prințul George

Prințesa Charlotte și prințul George, copiii ducilor de Cambridge William și Kate, au primit o parte dintre cadourile de Crăciun mai devreme în acest an, conform unui material publicat de starpulse.com.

Prințesa Charlotte și prințul George, copiii ducilor de Cambridge William și Kate, au primit o parte dintre cadourile de Crăciun mai devreme în acest an.

În timp ce se afla la Birmingham, unde participa la un eveniment caritabil ("Football for Peace") tatăl lor, prințul William, duce de Cambridge, a primit pentru copiii săi două păpuși personalizate realizate de compania Bonnie & Pearl, păpuși ce poartă numele 'Catherine și Charlotte', reprezentându-le pe ducesa de Cambridge și pe micuța prințesă Charlotte.

În descrierea aflată în cutia cu păpuși se precizează că "Charlotte are lumea la picioarele ei" și că "are o fire deschisă și aventuroasă". De asemenea, se mai precizează că în timpul ei liber prințesei îi place să exploreze locuri noi și să călărească, dar și că "marea ei pasiune în viață este pentru animale".

De cealaltă parte, păpușa care o reprezintă pe ducesa de Cambridge, Catherine, crede că "totul este posibil" și "are o voință puternică și multă determinare". Marea ei pasiune este matematica și "îi place să rezolve calcule complicate".

De asemenea, Prințul Charles a primit pentru nepoții săi doi ursuleți de pluș realizați de compania From Babies with Love. Ursuleții sunt fabricați din bumbac organic, fără coloranți sau alte chimicale. Pe scurt, genul de cadou care, chiar dacă nu-i va atrage prea mult atenția prințului George sau prințesei Charlotte, este foarte apreciat de bunicul său, un recunoscut militant pentru conservarea naturii și stilul de viață eco.

Moment istoric la Paris, la Conferinţa ONU pe tema modificărilor climatice: 195 de ţări au semnat un acord prin care lup... Argentina: 41 de morți după ce un autobuz cu ofițeri ai poliției de frontieră s-a prăbușit într-o râpă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x