Antena Căutare

Haos in Parlamentul Ucrainei: Sedinta cu fumigene si oua!

Haos in Parlamentul ucrainean. Mai multe petarde, fumigene si alimente, cel mai probabil oua, au fost aruncate de simpatizanti ai Opozitiei, in timpul unei sedinte a parlamentarilor, informeaza AFP. Acestia si-au manifestat astfel nemultumirea fata de votarea acordului ruso-ucrainian cu privire la stationarea in Crimeea a flotei ruse de la Marea Neagra pana in 2.042.

Nu numai Opozitia de la Kiev este nemultumite de votarea acestui acord. Mii de protestatari s-au adunat in fata Parlamentului ucrainean. Iar in interiorul Parlamentului, un oficial a fost lovit cu oua, fiind nevoit sa se adaposteasca sub o umbrela.

Oficialii ucraineni examineaza astazi controversatul acord ruso-ucrainean de mentinere a flotei rusesti in Crimeea. Reprezentantii opozitiei prooccidentale au declarat ca vor face totul pentru a impiedica ratificarea acestui acord.

Saptamana trecuta, Rusia si Ucraina au ajuns la un acord pentru prelungirea prezentei flotei ruse de la Marea Neagra in Crimeea, pana in 2042.

In schimb, liderul de la Kremlin a anuntat o reducere de 30 la suta a pretului gazelor rusesti pentru Ucraina.

Grecia/ Turistii straini au protestat in portul Pireu... Belgia: Cand flamanzii si valonii nu se inteleg, Regele Albert al II-lea accepta demisia Guvernului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x