Antena Căutare

Hong Kong: Un Galaxy S4 a provocat un incendiu devastator

Nu-i de gluma cu tehnologia! Este sfatul parintilor pentru copii, insa ar trebui ca si adultii sa tina cont de el. Un barbat din Hong Kong sustine ca smartphone-ul sau Samsung Galaxy S4 a luat foc in timp ce il utiliza si i-a ars toata casa

Omul a povestit ca folosea aplicatia Love Machine atunci cand a auzit cateva pocnituri, iar telefonul sau s-a aprins... in flacari. Speriat, barbatul a aruncat mobilul pe canapeaua de langa el, ce a luat imediat foc. De aici la incendiul care i-a mistuit casa, n-a mai fost nici macar un sfert de pas.

Nu este singurul caz de acest fel. Saptamana trecuta, o tanara din Elvetia s-a ales cu arsuri grave dup ace un S3 i-a explodat in buzunar.

Si iPhone are astfel de probleme fiind de notorietate cazul chinezoaicei care a murit in timp ce folosea un iPhone 5 conectat la priza.

Foto: hepta

Tragedia din SPANIA: Mecanicul care a provocat accidentul feroviar soldat cu 79 de morti vorbea la telefon in momentul i... Protest inedit in Bulgaria: Manifestanti in costume de baie si piscine gonflabile s-au adunat in fata Parlamentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x