Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Copii tinuti in custi de catre proprii parinti

Un caz al unor parinti din Statele Unite a ingrozit intreaga lume. Americanii au fost arestati dupa ce sub casa lor a fost descoperit cadavrul unui copil si, in locuinta, alti doi, tinuti in conditii inumane. Inchisi intr-un fel de custi, neingrijiti si infometati. O fetita incercase chiar sa-si manance propria piele.

Pe umerii acestor oameni, daca-i putem numi asa, apasa acuzatii grele. Crima si maltratare. Victime: proprii copii pe care ii tineau inchisi in custi, ca pe niste animale. Mai mult, cei doi sunt acuzati ca si-au ucis unul dintre prunci si l-au ingropat sub casa. Acolo unde ramasitele au fost gasite de autoritati.

"Asteptam rezultatul autopsiei, pentru ca atunci cand vorbim despre un cadavru care s-a descompus, trebuie facute niste teste. Asteptam sa vedem ce ne spun aceste teste", a spus avocatul Bob Hicks.

Sirul ororilor descoperite la un control de rutina nu se opreste aici. O fata de 6 ani zacea intr-un pat transformat in cusca. Cantarea putin peste zece kilograme si se pare ca nu si-a mai parasit temnita de ani buni.

"Se afla la terapie intensiva. Starea de sanatate ii este supravegheata in permanenta, orice ar insemna asta", a mai spus avocatul care se ocupa de caz.

In fata instantei, parintii au sustinut ca fata suferea, de fapt, de sindromul Down si a fost inchisa pentru a nu-si face rau singura. La faptul ca ea ajunsese sa isi smulga pielea de pe corp si sa o manance nu au avut replica.

"Trebuie sa spunem povestea in fata unui judecator. Asa ca nu pot sa va spun inca varianta noastra, dar, credeti-ma, exista doua variante ale acestei povesti", a raspuns si avocatul femeii, Ron Smith.

Cel mai norocos dintre copii pare ca a fost cel mic. In varsta de o luna, starea lui este una stabila. Termenul final al procesului celor doi parinti care au ingrozit lumea este in luna august.


Profetul crizei, Nouriel Roubini, despre urmarile uciderii lui bin Laden... 80 de romani au ramas fara adapost dupa un incendiu in Venissieux, Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x