Antena Căutare

Trei ani de poveste! Lucruri inedite despre nunta secolului

Pe 29 aprilie 2011, William şi Kate şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii fastuoase, ce a avut loc la catedrala Westminster din Londra.

Pe 29 aprilie 2011, William şi Kate şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii fastuoase, ce a avut loc la catedrala Westminster din Londra.

În total, evenimentul a adunat în capitala Marii Britanii peste un milion de oameni din toate colţurile lumii. Nunta de basm la care au fost prezenţi prinţi şi prinţese, regi şi regine a fost urmărită la televizor de un sfert din mapamond.

Totul a fost planificat la minut, iar programul a fost respectat fără abatere. Întregul eveniment a fost fără cusur, doar verigheta pe care William i-a oferit-o lui Kate a intrat cam greu pe inelarul miresei.

După ceremonie, aceasta şi-a lăsat buchetul de nuntă la Mormântul Soldatului Necunoscut de la Westminster Abbey, continuând astfel o tradiţie începută de către Regina Elisabeta şi de către alte mirese regale, inclusiv de mama Prinţul William, Diana, Prinţesă de Ţara Galilor.

Mai multe detalii interesante aici!

TRAGEDIE! A murit în timp ce posta pe FACEBOOK. Ce a scris este ŞOCANT!... O româncă din Italia şi-a abandonat bebeluşul în maşină, pentru a se distra într-un bar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x