Antena Căutare

India: O romanca a fost arestata pentru luare de mita intr-o afacere cu armament

O romanca este in centrul unui urias scandal militar si de coruptie in India. La cateva zile dupa nunta, a fost arestata, impreuna cu sotul ei, un afacerist indian, sub acuzatia ca a primit mita de la o companie elvetiana de armament.

Acuzatii grave sunt formulate impotriva romancei, Anca Neacsu, si a magnatului indian care i-a devenit sot saptamana trecuta.

Procurorii banuiesc ca cei doi au acceptat 530 de mii de dolari de la o companie elvetiana de armament. In schimbul banilor, Anca Neacsu si sotul ei, Abisek Verma, urmau sa le netezeasca elvetienilor calea catre contracte profitabile cu Guvernul indian, aflat in plina campanie de modernizare a armatei. Anchetatorii cred ca acuzatii foloseau drept paravan pentru mita o companie infiintata in Statele Unite si au cerut cercetarea lor in arest.

Abisek Verma e un personaj controversat in India. Mostenitorul unei familii bogate si influente, s-a remarcat datorita petrecerilor cu care isi condimenta intalnirile de afaceri. La o astfel de petrecere, se spune ca ar fi intalnit-o pe Anca, despre care indienii stiau ca ar fi fost supermodel in Romania. Atat el cat si sotia lui ar putea fi eliberati, cel mai devreme, pe 16 iunie.

Rusia: Perchezitii in locuintele liderilor opozitiei, inainte de mitingul anti-Putin... Marile companii Apple si Google ne pun in pericol dreptul la intimitate?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x