Antena Căutare

India şi China convin să se dezangajeze la frontieră, anunţă New Delhi

India şi China au convenit să-şi retragă trupele dintr-o zonă de frontieră din Himalaya, teatrul unui recent acroşaj sângeros între armatele celor două puteri nucleare, soldat cu 20 de morţi în rândul armatei indiene, a anunţat marţi o sursă guvernamentală indiană, relatează Reuters.

Acest acroşaj, în regiunea Ladakh, cu privire la care Beijingul, nu a furnizat încă vreun bilanţ oficial în privinţa victimelor din armata chineză, a făcut obiectul unei reuniuni de mai multe ore, luni, între oficiali militari de rang înalt din ambele ţări, în vederea unei liniştiri a tensiunilor între cele două puteri nucleare vecine.

În cadrul acestei reuniuni, ”modalităţi în vederea unei dezangajări din toate zonele de fricţiune din Ladakhul de Est au fost evocate şi urmeazăsă fie implementate de ambele părţi”, a anunţat o sursă guvernamentală indiană.

Sursa : news.ro

Germania reimpune pentru prima oară o izolare locală în cantonul Gütersloh, din cauza focarului de la cel mai mare abato... Alte două cazuri de covid-19 în echipa de campanie a lui Trump care au participat la organizarea mitingului de la Tulsa;...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x