Antena Căutare

Inregistrări înfiorătoare cu cutremurul din Turcia. O femeie a stat 12 ore sub dărâmături. Cum s-a văzut seismul în casele oamenilor

Imagini teribile vin din Turcia, unde 22 de oameni au murit şi peste o mie au fost răniţi într-un cutremur devastator de 6.8 grade pe scara Richter. Sunt cel puţin 30 de oameni în viaţa sub dărâmături, iar echipele de salvare depun eforturi uriaşe pentru a-i scoate teferi.

Alţi 39 au fost salvaţi, printre care o femeie care a rezistat aproape 12 ore sub ruine. Experţii spun că au fost 400 de replici ale seismului.

Cutremurul s-a produs puţin înainte de ora 21, ora locală, când numeroşi localnici erau acasă. Alţii se aflau în restaurante şi sperau să petreacă o seară liniştită. Camerele de supraveghere au surprins panica din momentul seismului. Mai multe cartiere din diferite zone sunt afectate, mai ales zona de sud, deoarece acolo a fost epicentrul.

La acea oră, o televiziune locală transmitea, în direct, o emisiune de dezbateri. Participanţii s-au străduit să-şi păstreze calmul dar, pe măsură ce intensitatea seismului a crescut, transmisia a fost întreruptă.

Autorităţile locale estimau că 30 de persoane ar fi rămas blocate sub dărâmături. Câteva au fost aduse la lumină de echipele de salvare care au intrat imediat în acţiune.

Vă avertizăm, urmează imagini ce pot avea un puternic impact emoţional.

41 de morți și stare de urgență în China! Medicii poartă scutece ca să nu piardă timp la toaletă. Al doilea spital, cons... China construieşte la Wuhan un spital ”în zece zile” şi încă unul ”în două săptămâni”, cu o capacitate totală de 2.300 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x