Antena Căutare

Iranul regreta atacul asupra ambasadei britanice de la Teheran

Ministrul iranian de Externe Ali Akbar Salehi regreta incidentele produse la sediul ambasadei britanice de la Teheran, informeaza The Telegraph.

Aceasta declaratie a fost facuta de ministrul german de Externe, Guido Westerwelle, in urma unei intalniri oficiale cu omologul sau iranian.


"Referitor la atacul asupra sediului ambasadei britanice de la Teheran, ministrul iranian de Externe si-a exprimat un profund regret si a dat asigurari ca astfel de incidente nu vor mai avea loc", a declarat oficialul german Guido Westerwelle.

La sfarsitul lui noiembrie, zeci de protestatari islamisti radicali au atacat, ocupat si devastat ambasada Marii Britanii la Teheran, cerand inchiderea ei. Personalul diplomatic al ambasadei a putut ajunge intr-un loc sigur din interiorul sediului si nimeni nu a fost ranit.

Acest atac, comis fara ca politia sa intervina pentru a-l impiedica, a suscitat marti un val de condamnari internationale, Consiliul de Securitate al ONU denuntand incidentul "in termenii cei mai severi", in timp ce Iranul si-a exprimat "regretul".

sursa: Antena3

Cutremur de 5,1 grade in Turcia... Alegeri in Rusia: Maria Kozhevnikova "incinge" Duma de stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x