Antena Căutare

UPDATE! Iranul, zguduit de cutremure. Cel putin 250 de oameni au murit!

Cel putin 250 de oameni au murit si alti aproape 2.000 au fost raniti, in urma a doua cutremure cu magnitudinea de 6,4 si 6,3 pe scara Richter, produse in nord-vestul Iranului. Bilantul ar putea creste, pentru ca miscarile seismice au fost urmate de zeci de replici violente, iar sute de echipaje de salvare cauta supravietuitori printre cladirile prabusite.

Update! Bilantul autoritatilor a crescut la 250 de morti si 2.000 de raniti, in urma cutremurelor de sambata, conform AP.

Doua cutremure cu magnitudinea de 6,4 si 6,3, ale caror epicentre s-au aflat la Ahar si, respectiv, Varzeghan, la aprocimativ 60 de kilometri de Tabriz, au afectat regiunea sambata, in jurul orei 17 (ora Iranului).

Iranul este situat deasupra mai multor falii seismice importante, fiind afectat, de-a lungul timpului, de numeroase cutremure devastatoare. In anul 2003, intr-unul dintre cele mai sangeroase seisme inregistrate in aceasta zona, 31.000 de persoane si-au pierdut viata.

foto: Hepta.ro

Hillary Clinton: "Siria nu trebuie sa devina un sanctuar pentru teroristii PKK"... Rusia se pregateste sa cumpere 1.600 de avioane si elicoptere de razboi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x