Căutare Live

Jurnalistii liber profesionisti din America de Nord castiga 25.000$ – 30.000$ / an

Jurnalistii liber profesionisti din America de Nord, care scriu pe domeniul economic, castiga in medie 25,000 – 30,000 de dolari pe an, doi din cinci dintre ei fiind concediati inainte de a ajunge in situatia de a lucra pe cont propriu, se arata intr-un studiu al Societatii Americane a Scriitorilor si Editorilor de Afaceri (SABEW) din SUA.

Mai mult de doua treimi din cei care au participat la studiu spun ca nu s-ar intoarce la o slujba cu norma intreaga nici daca ar gasi una. Jurnalistii liber-profesionisti au spus ca le place ca pot lucra pentru mai multe organizatii media, fara un program fix si de acasa.

Studiul reprezinta prima incercare de a cuantifica remuneratiile jurnalistilor liber profesionisti care scriu pe domeniul business.

"Rezultatele studiului indica faptul ca multi dintre jurnalistii freelanceri (liber profesionisti) sunt foarte prost platiti, insa prefera sa activeze in acest fel unei slujbe cu norma intreaga datorita flexibilitatii", a declarat Maya Payne Smart unul dintre directorii SABEW.

"Pentru mine acest lulcru sugereaza nevoia unei calificari in domeniul business si abilitati de marketing si vanzare, pentru ca jurnalistii sa se poata descurca in afara redactiilor de stiri", a mai spus ea.

Armata germana protesteaza fata de reducerea bonusurilor de Craciun... Julian Assange: “Am petrecut o saptamana intr-o gaura neagra”...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri