Antena Căutare

MAE: Trei romani sunt intr-un adapost din Japonia, in siguranta

MAE a activat o celula de criza pentru dezastrul din Japonia, ministerul precizand ca, pana in momentul de fata, nu exista informatii ca romani ar fi intre victimele cutremurului din Japonia, insa trei romani se afla intr-un adapost din Sendai. Ambasada Romaniei la Tokyo continua sa fie in legatura permanenta cu autoritatile locale si guvernamentale.

Pana in acest moment, autoritatile nipone nu au semnalat Ambasadei Romaniei prezenta unor cetateni romani printre victimele cutremurului, situatia fiind permanent monitorizata.

Ambasada Romaniei din Japonia a contactat Centrul de Urgenta din localitatea Sendai care a comunicat ca trei cetateni romani se afla in adapostul din localitate si ca acestia sunt in siguranta.

Reprezentantii misiunii diplomatice continua verificarile si strangerea de informatii privind situatia cetatenilor romani din zonele afectate.

MAE recomanda cetatenilor romani care solicita informatii sa transmita toate datele lor de identificare, cat si detalii cat mai exacte despre persoanele cautate (adresa, e-mail, numere de telefon disponibile etc.)

MAE face un apel ca solicitarile sa fie transmise prin Internet (e-mail: [email protected]; [email protected] ).

EXCLUSIV GSP! Lidia Simon, marturie din infernul japonez... Sute de cadavre, gasite intr-un port din nord-estul Japoniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x