Căutare Live

Manifestatie la Moscova, pentru "oprirea terorii" impotriva jurnalistilor

Sute de oameni s-au strans la Moscova pentru a protesta fata de agresiunile tot mai dese indreptate impotriva jurnalistilor. Manifestantii au strigat sloganuri pentru libertatea presei si au purtat pancarte cu lozinci impotriva guvernului rus, singurul vinovat de actele de violenta, in opinia lor.

"Prin actiunea noastra vrem sa spunem ca activistii trebuie lasati in pace, la fel ca si jurnalistii si oamenii care isi exprima opiniile in mod onest", sustine Yevgeniya Chirikova, organizatorul manifestatiei.

In urma cu trei zile, autoritatile de la Moscova au dat publicitatii o inregistrare in care jurnalistul de investigatie Oleg Kashin este batut cu salbaticie. Jurnalistul a fost atacat, in plina strada, de doi indivizi care i-au rupt maxilarul, degetele de la maini si picioarele.

Manifestantii spun ca vinovati sunt oamenii simpli care refuza sa participe in mod activ la schimbarea societatii.

Sursa: Jurnalul National

Portugalia ar putea renunta la euro!... VIDEO! Shanghai: Incendiu devastator intr-un zgarie-nori...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri