Antena Căutare

Marea Britanie asteapta cu nerabdare nasterea bebelusului Printului William si al Ducesei de Cambridge

Asteptat sa vina pe lume de cateva zile, bebelusul Printului William si al Ducesei Kate tine pe jar o lume intreaga. Insasi regina Elisabeta a II-a si Printul Charles si-au manifestat nerabdarea sa il cunoasca pe noul membru al familiei. Bebelusul al carui sex nu este deocamdata cunoscut ar urma sa se nasca in aceasta saptamana.

"Imi doresc mult sa se nasca, ca sa pot sa plec in vacanta", a declarat Regina.

Pana si ea pare ca si-a pierdut calmul tipic englezesc. Printesa sau printul trebuia sa se nasca, potrivit presei, de zile bune.

In asteptarea copilului regal, reprezentanti ai presei din intreaga lume au campat in fata spitalului din Paddington, inca de la inceputul lunii iulie. Inarmati cu multa rabdare, jurnalistii spera sa transmita vestea nasterii pana la sfarsitul acestei saptamani.

Din fata maternitatii nu lipsesc nici reprezentantii caselor de pariuri. In lipsa altor noutati, evolutia cotatiilor cu privire la sexul sau numele copilului ofera cel mai bun subiect de stire.

Nerabdatoare sunt si mii de proaspete mame din Marea Britanie si din restul lumii. Femeile au nascut deja, dar nu si-au inregistrat copiii, ca sa le poata da acelasi nume ca al bebelusului regal.

Brazilia: Sculptura de nisip, in cinstea vizitei Papei Francisc... Un american s-a trezit fara casa, dupa ce autoritatile i-au demolat-o... din greseala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x