Antena Căutare

Măsură radicală la Euro 2016! Franța a interzis comercializarea băuturilor alcoolice în jurul stadioanelor

Franța a luat o măsură fără precedent, în urma violențelor de sâmbătă seară, dintre suporterii echipelor Angliei și cei ai Rusiei.

Franța a luat o măsură fără precedent, în urma violențelor de sâmbătă seară, dintre suporterii echipelor Angliei și cei ai Rusiei.

Astfel, a fost interzisă comercializarea de băuturi alcoolice în jurul arenelor sportive unde sunt programate meciuri de fotbal. Măsura a fost luată după violențele de sâmbătă seară.

Potrivit poliției locale, numărul victimelor înregistrate de la debutul incidentelor între fanii celor două grupări se ridică la 35, între care unul în stare gravă.

La finalul meciului, suporterii celor două grupări s-au înfruntat in incinta stadionului Velodrome, iar apoi au avut loc noi incidente, după miezul nopții, în Portul Vechi din Marsilia, la care au participat inclusiv tineri locali, precizează cotidianul de sport din Hexagon.

El este autorul masacrului din America! 50 de americani au fost uciși într-un club din Orlando de acest monstru!... Descoperire neobișnuită. O ploaie de gaze reci alimentează o gaură neagră supermasivă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x