Antena Căutare

Medicii din China care salveză pacienții de coronavirus sunt plini de răni pe mâini și pe față, poartă scutece și dorm pe holurile spitalelor.

Un doctor care a lucrat în schimburi interminabile într-un spital din Wuhan şi a îngrijit bolnavii de coronavirus a distribuit fotografii cu mâinile lui sângerânde. Doctorii sunt plini de răni pe mâini și pe față, poartă scutece și dorm pe holurile spitalelor.

Medicii din China care salveză pacienții de coronavirus sunt plini de răni pe mâini și pe față, poartă scutece și dorm pe holurile spitalelor.
Medicii din China care salveză pacienții de coronavirus sunt plini de răni

Chen Jun, director-adjunct al departamentului de cercetare de la spitalul pulmonar Wuhan, a spus că a petrecut peste 12 ore testând posibile cazuri de coronavirus în laborator, în fiecare zi, scriu cei scrie sursa citată. De aceea, a avut în mâini mănuşi de protecţie, ca să îl apere de boala care a îmbolnăvit peste 34.000 de oameni şi a omorât peste 720.

Chen a trebuit să suporte consecinţele ultimelor ore de muncă, inclusiv mâinile însângerate. Chen a spus că leziunile lui sunt asemănătoare cu cele ale altor medici care lucrează în acest moment pentru a ajuta miile de pacienţi din Wuhan.

Un doctor nu a mai fost acasă de două săptămâni Au existat mai multe informaţii şi despre medici care poartă scutece pentru adulţi, de frică să nu-şi strice echipamentul când folosesc toaleta. Un medic a declarat pentru „South China Morning Post“ că nu a fost acasă de două săptămâni. China a trimis peste 400 de cadre medicale militare la Wuhan pentru a ajuta doctorii să reziste în faţa numărului mare de pacienţi.

Unii medici au semnalat că se confruntă şi cu violenţa pacienţilor frustraţi.

”Emoţiile sunt puternice, pentru că spitalul funcţionează la capacitate maximă de la începutul lunii ianuarie“, a spus un medic.

sursa: Libertatea

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... VIDEO - Atac armat în Thailanda! Cel puţin 20 de oameni au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x