Antena Căutare

Medvedev nu vrea sa candideze impotriva lui Putin la alegerile din 2012

Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat ca, desi ar dori un al doilea mandat la presedintia tarii, nu va candida impotriva lui Vladimir Putin la alegerile din 2012. Medvedev a precizat ca el si Putin vor decide impreuna care dintre cei doi va candida.

"Vladimir Putin este colegul meu si un vechi prieten, reprezentam una si aceeasi forta politica, iar competitia intre noi ar putea fi in detrimentul sarcinilor si scopurilor noastre", a precizat Medvedev, potrivit Mediafax.

Presedintele rus a mai spus ca, in cazul in care va castiga un nou mandat, va introduce un sistem politic mai competitiv, masura pe care o considera esentiala in planul sau de modernizare al Rusiei, intrucat va ajuta la dezvoltarea economica a tarii.

Citeste si Jurnalul!

Primarul Londrei, Boris Johnson: "Scoateti Grecia din zona euro si lasati-o sa dea faliment!"... Companiile vor putea inlocui ".com" cu propriul domeniu de Internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x