Căutare Live

Medvedev nu vrea sa candideze impotriva lui Putin la alegerile din 2012

Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat ca, desi ar dori un al doilea mandat la presedintia tarii, nu va candida impotriva lui Vladimir Putin la alegerile din 2012. Medvedev a precizat ca el si Putin vor decide impreuna care dintre cei doi va candida.

"Vladimir Putin este colegul meu si un vechi prieten, reprezentam una si aceeasi forta politica, iar competitia intre noi ar putea fi in detrimentul sarcinilor si scopurilor noastre", a precizat Medvedev, potrivit Mediafax.

Presedintele rus a mai spus ca, in cazul in care va castiga un nou mandat, va introduce un sistem politic mai competitiv, masura pe care o considera esentiala in planul sau de modernizare al Rusiei, intrucat va ajuta la dezvoltarea economica a tarii.

Citeste si Jurnalul!

Primarul Londrei, Boris Johnson: "Scoateti Grecia din zona euro si lasati-o sa dea faliment!"... Companiile vor putea inlocui ".com" cu propriul domeniu de Internet...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri