Antena Căutare

Milioane de oameni, în pericol: ”Un cutremur UCIGAȘ este pe cale să se producă!” Previziuni sumbre după ce în doar 48 de ORE s-au înregistrat 70 de seime

Milioane de oameni se tem de producerea unui cutremur catastrofal, ce ar putea provoca sute de mii de pierderi omenești, după ce în doar 48 de ore s-au înregistrat nu mai puțin de 70 de cutremure, dintre care 16 de magnitudine semnificativă. 

Milioane de oameni se tem de producerea unui cutremur catastrofal, ce ar putea provoca sute de mii de pierderi omenești, după ce în doar 48 de ore s-au înregistrat nu mai puțin de 70 de cutremure, dintre care 16 de magnitudine semnificativă.

Oamenii care locuiesc în zona Cercului de Foc sunt terifiați. ÎÂn doar 48 de ore s-au înregistrat 70 de cutremure, dintre care 16 ”semnificative” au avut loc doar ieri, în timp ce 53 de seisme s-au produs duminică.

U.S. Geological Survey (USGS) etichetează ca fiind “semnificativ” un cutremur de magnitudine de cel puţin 4,5, iar duminică, 19 august, s-au înregistrat 53 de cutremure care s-au înscris în această categorie de-a lungul Cercului de Foc al Pacificului.

O mare parte a activităţii seismice de duminică a avut loc în apropierea micuţei naţiuni de pe insula Fiji şi este adevărat că aceasta este lovită deseori de cutremure deoarece este situată direct în interiorul Cercului de Foc, potrivit site-ului de ştiri Zero Hedge.

Cercul de Foc al Pacificului este format dintr-un lanţ de 452 de vulcani şi locuri cu activitate seismică.

Aproximativ 90% dintre toate cutremurele au loc de-a lungul Cercului de Foc, şi 75% dintre vulcanii activi ai lumii sunt plasaţi în acea zonă.

Cel mai mare cutremur de duminică a avut o magnitudine de 8,2 şi ar fi putut provoca pagube enorme dacă s-ar fi produs mai aproape de suprafaţă.

Acest cutremur de 8,2 a avut loc în apropiere de Fiji şi Tonga, însă la o adâncime atât de mare încât nu a provocat nicio pagubă, au afirmat autorităţile din Fiji.

De asemenea, potrivit The Sun, diverşi savanţii avertizează că “activitatea seismică amplificată” în Cercul de Foc “ar putea însemna că aşa numitul cutremur ucigaş ‘Cel Mare’ (The Big One) este pe cale să se producă”.

În cazul în care cutremurul “Cel Mare” ar lovit California, experţii se aşteaptă la zeci de mii de victime.

Video VIRAL! Au renunţat la inhibiţii, şi-au dat lenjeria jos şi... Cum au fost surprinşi doi tineri în Fontana di Trevi... Uraganul Lane va trece foarte aproape de arhipelagul Hawaii! Există posibilitatea ca acesta să treacă chiar pe deasupra ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x