Antena Căutare

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa inimii lui

O întâmplare emoționantă care dărâmă orice armură de rezistență emoțională și atinge cele mai fine coordonate ale sensibilității, aduce în ochii noștri o poveste de iubire care rupe din temelii toate prejudecățile. Dragostea nu are limite când sufletele a două ființe rezonează la unison.

O adevărată lecție de viață vine de departe, din colțurile lumii, chiar de la o nuntă de poveste. Pe acordurile diafane ale melodiei lui Sam Smith, mireasa și mirele fac dansul mult așteptat al serii.

Din cauza unui accident grav de motocicletă, bărbatul a rămas invalid, în scaun cu rotile. Pentru a-și onora dansul împreună cu frumoasa lui nevastă, în noaptea nunții, a avut o idee extrem de ingenioasă: acesta a cerut să fie legat de picioarele a doi membri ai familiei și susținut astfel încât să poată sta în poziție verticală.


Cu ajutorul unui elastic gros și a două scaune, tatăl și fratele mirelui reușesc să-l ajute pe bărbat să se ridice.

Mireasa când a văzut a izbucnit în lacrimi și s-a apropiat cu grijă de soțul ei pentru a se bucura de primul lor dans împreună!

VIDEO | S-a dus la pescuit liniștit, însă ce a scos din apă este tulburător! S-a uitat de două ori și nu i-a venit să cr... Medicii din China care salveză pacienții de coronavirus sunt plini de răni pe mâini și pe față, poartă scutece și dorm p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x