Căutare Live

O candidata la presedintia SUA a fost arestata inaintea dezbaterii Obama-Romney

Candidata Partidului Verde la presedintia Statelor Unite, Jill Stein, a fost arestata inaintea dezbaterii prezidentiale dintre Barack Obama si Mitt Romney. Aceasta se afla alaturi de candidata ei pentru functia de vicepresedinte in fata universitatii unde a avut loc evenimentul. Ambele au fost retinute de politisti.

jillstein.org

Potrivit Mediafax, Jill Stein si Cheri Honkala nu au primit acces in campusul Universitatii Hofstra, unde a avut loc dezbaterea prezidentiala. Cele doua s-au asezat la pe strada, in fata institutiei, cu un steag american in poala si au fost arestate pentru ca nu au parasit locul.

Candidata Partidului Verde sustine ca 85% dintre americani i-ar acorda votul, motiv pentru care ar fi trebuit inclusa si ea in dezbatere. Sondajele ii contrazic declaratiile, asa ca nu poate participa la nicio dezbatere la nivel national deoarece nu are o sustinere de cel putin 15%, conform regulilor Comisiei pentru Dezbateri Prezidentiale din SUA.

Iranul are un plan diabolic: deversarea de petrol in Stramtoarea Ormuz!... Cazatura zdravana pentru premierul australian Julia Gillard!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri