Antena Căutare

Avea 19 când a căzut și a rămas paralizată într-un scaun cu rotile. Atunci a început să descopere ceva neștiut de nimeni

În 2010, o concurentă de rodeo a suferit un tragic accident de maşină. De atunci, este imobilizată într-un scaun cu rotile.

În 2010, o concurentă de rodeo a suferit un tragic accident de maşină. De atunci, este imobilizată într-un scaun cu rotile. Culmea este că nenorocirea nu a făcut altceva decât să îi dea putere tinerei. Povestea ei a devenit subiect de film, iar pelicula a ajuns şi la noi în ţară.

Avea 19 ani pe atunci. O vârstă la care înţelegi cu greu o asemenea nenorocire. Sau faptul că brusc trebuie să o iei de la capăt cu totul. Iar sprijinul lor a făcut totul mai uşor. La numai 2 luni de la accident, Amberly a ţinut primul discurs. A vorbit despre depăşirea obstacolelor şi. a salvat o viaţă.

Cand o privim pe Amberly cum zambeste, aproape ca ne rusinam. Cele mai multe dintre asa zisele gretuati de care noi ne plangem zilnic, nu sunt de fapt probleme. Iar ea stie cel mai bine asta.

Accident aviatic. Un avion de pasageri a ieșit de pe pista aeroportului și a ajuns în râu. Zeci de persoane rănite!... Accident aviatic. Un elicopter de armată s-a prăbușit. Toți cei 7 oameni aflați la bord au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x