Căutare Live

O femeie, îngropată de vie, din greșeală, a încercat cu disperare să se salveze! Urletele ei se auzeau de sub pământ

Rosangela Almeida dos Santos, în vârstă de 37 de ani, a fost îngropată de vie de familie, din greşeală. Oamenii au crezut că s-a stins din cauza unei şoc septic şi două pre-infarturi.

Rosangela Almeida dos Santos, în vârstă de 37 de ani, a fost îngropată de vie de familie, din greşeală. Oamenii au crezut că s-a stins din cauza unei şoc septic şi două pre-infarturi.

Oamenii din Riachao das Neves, Brazila, care loiau lângă cimitir, au povestit că au auzit strigăte disperate venind de sub piatra funerară din cimitir.

"Când m-am apropiat de mormânt, se auzeau strigăte de disperare. Am crezut că sunt nişte copii care încearcă să îmi joace o farsă", a povestit o localnică.

O femeie, îngropată de vie, din greșeală, a încercat cu disperare să se salveze! Urletele ei se auzeau de sub pământ

Speriată de vorbele oamenilor, familia a deschis mormântul femeii şi i-au găsit trupul cald şi mai multe semne evidente că se trezise și încercase să se salveze.

Avea răni pe pe mâini şi pe frunte și se puteau observa mai multe urme de sage și zgârieturi pe intoriorul capacului pus peste sicriu.

Rosangela ar fi stat 11 zile în coşciug, înainte de a se lupta să iasă de sub pământ. Femeia a fost declarată moartă pe 28 ianuarie şi a doua zi a fost înmormântată.

Statul oferă familiilor care vor să se mute aici până la 50.000 de euro. Care sunt condiţiile... UPDATE. Mexic: Cutremur cu magnitudinea 7,2 pe Richter cu peste 200 de replici. A fost declarată STARE DE URGENŢĂ!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri