Antena Căutare

O fetita de doi ani a murit, dupa ce iubita tatalui sau a obligat-o sa manance chili drept pedeapsa

Cruzimea si prostia unei femeie a ingrozit America. O femeie a obligat-o pe fetita iubitului ei sa inghita chili, drept pedeapsa. Cand si-a dat seama ca a exagerat, a chemat ambulanta, dar medicii n-au mai putut sa o salveze pe copila de doi ani.

In California, o fetita de doi ani a murit dupa ce a inghitit o cantitate prea mare de chili. Iubita tatalui ei a obligat-o sa faca asta.

“Am izbucnit in plans cand am aflat. Este oribil! Cine i-ar putea face asa ceva unui copil?”, a spus, indurerata, o vecina.

Amanda Sorensen, in varsta de 21 de ani, a pus-o pe fiica iubitului ei sa manance praf de chili ca sa-i dea o lectie, pentru ca a fost neascultatoare. Majoritatea vecinilor o condamna pentru ce a facut, dar sunt si oameni care o compatimesc.

“Este o femeie minunata, are o inima mare. Cred ca a fost un accident. Nu cred ca ea stia ca fetita este alergica la piper si la chili”, a spus unul din vecinii mai milosi.

Se pare ca Amanda Sorensen a chemat ambulanta, dupa ce fetita a facut o criza. Copila a fost transportata de urgenta la spital, insa medicii nu au mai putut face nimic si au pronuntat decesul. Oamenii legii au retinut-o pe tanara, in urma anchetei preliminare. Ea este incarcerata la centrul de detentie West Valley, iar cautiunea a fost stabilita la 500.000 de dolari.

Deocamdata, autoritatile nu stiu exact cum s-a produs tragedia si au cerut autopsia copilei pentru a face lumina in acest caz. Pana acum, anchetatorii nu au reusit sa dea de tatal fetitei.

Turcia si Grecia, ingropate in zapada... Australia, cuprinsa de un val de incendii de vegetatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x