Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Adela

Pericol în parcuri! O fetiță de 2 ani se afla la locul de joacă, când deodată se aud niște urlete de durere. Mama a întors capul spre ea și a ,,paralizat" când a văzut ce pățise fetița

O fetiță de 1 an și jumătate a suferit arsuri de gradul doi pe tălpile picioarelor, după ce a atins capacul de metal fierbinte al unui canal în timp ce se juca într-un parc de distracții cu apă din Australia. Mama fetiței se afla la câțiva metri de ea.

O fetiță de 1 an și jumătate a suferit arsuri de gradul doi pe tălpile picioarelor, după ce a atins capacul de metal fierbinte al unui canal în timp ce se juca într-un parc de distracții cu apă din Australia. Mama fetiței se afla la câțiva metri de ea.

Mama fetiței în vârstă de 1 an și jumătate, Simone Pickering, stătea la doar câțiva metri distanță de fiica sa în momentul tragediei. Profitând de vremea frumoasă și călduroasă, mămica și-a lăsat fetița desculță să se plimbe prin parc, neștiind ce nenorocire urma să aibă loc.

Femeia a declarat că a auzit urlete de panică din zona în care se juca fetița sa și a întors capul spre ea imediat. Ea povestește cum a rămas ,,paralizată’’ din cauza șocului pe care l-a avut când și-a văzut fetița deasupra acelui capac fierbinte.

Părinții fetiței au intrat îmediat în stare de panică, prezentându-se de urgență cu copilul la cel mai apropiat spital de copii, Lady Cilento.

Aici doctorii unde i-au administrat multe antibiotice și copila de doar 1 an și jumătate a fost băgată în regim de urgență în operație.

Mama sa povestește cu durere în suflet cât de greu i-a fost să-și vadă copilașul fragil și mic pe patul de spital, iar doctorii să o plimbe dintr-o parte în alta a spitalului cu tuburi de oxigen și perfuzii spre sala de operație. Fetița a fost declarată cu arsuri de gradul 2, având răni grave la baza tălpilor.

Părinții copilului au depus plângere împotriva autorităților responsabile de acest accident, însă feedback-ul acestora nu a ajutat cu nimic părinții îndurerați. Autoritățile din regiunea Ipswich și-au exprimat regretele vizavi de accidentul produs, afirmând că acesta fiind primul caz de o asemenea gravitate.

Din nefericire, nimeni nu s-a gândit că pot exista asemenea pericole într-un parc acvatic de distracții, însă autoritățile susțin că pentru un asemenea sistem de instalații este necesară prezența unor canalizări precum aceea.

Imediat după accident, capacul a fost vopsit cu un strat de vopsea groasă, ceea ce a făcut să mai reducă din temperatura acestuia și de asemenea a fost semnalizat prin panouri vizavi de pericolul la care sunt expuși trecătorii.

Autoritățile avertizează toți părinții, explicând că în perioadele toride ale anului pot apărea astfel de pericole.

Recomandari