Antena Căutare

Coșmarul nu se mai sfârșește! Grecia, lovită de inundații după incendiile devastatoare! Imaginile surprinse sunt de-a dreptul halucinante

În Grecia devastată de foc, lovesc acum inundaţiile. Din cer cade ploaie cu cenuşă peste localităţile arse până în temelii. Periferia Atenei e inundată, iar în Mati, cei care au scăpat din flăcări s-au întors astăzi, căutând amintiri în mocirlă.

În Grecia devastată de foc, lovesc acum inundaţiile. Din cer cade ploaie cu cenuşă peste localităţile arse până în temelii. Periferia Atenei e inundată, iar în Mati, cei care au scăpat din flăcări s-au întors astăzi, căutând amintiri în mocirlă.

Unii au pierdut copii, fraţi sau prieteni. Alţii, afaceri de milioane de euro. Pe străzile negre, miroase a fum şi a gaz. E forfotă trec mereu camioane militare, pompieri şi voluntari, ca-n vreme de război.

Paradisul grecesc de la ţărmul Mării Egee e amintire. După ce vântul a gonit spre mare norii grei de fum şi cenuşă, în faţa ochilor au rămas imagini apocaliptice. În satul ars din temelii, supravieţuitorii scormonesc ruinele căutând orice i-ar putea lega de ziua dinaintea dezastrului.

În Mati, aerul devine tot mai greu sub mirosul de fum, cenuşă şi gaz. Chiar şi pământul arde sub picioare.

Doar cei care ştiu bine staţiunea mai recunosc ce a fost înainte de foc. Acest tânăr s-a salvat din casa unde alţi 26 de oameni au murit, încercând să se arunce în mare: ”Am fost printre ultimii oameni care au scăpat, înainte de a fi înconjuraţi de foc. Puteai efectiv să auzi oamenii ţipând. Este tragic. Mi-am acoperit urechile, aveam doi căţeluşi în mâini, încercând să-i salvez.”, a mărturisit bărbatul care a pierdut o afacere de patru milioane de euro.

Alţii au pierdut, însă, mult mai mult. Copii, fraţi sau prieteni. Salvatorii încă îi caută pe mare. Imaginile surprinse din elicopterele militare, în timpul intervenţiei, sunt dramatice.

Şi după foc, la 40 de kilometri distanţă de satul ars din temelii, capitala Greciei este lovită de ploi torenţiale şi inundaţii.


„Kiki Challenge”, primele victime! 3 persoane au fost arestate în Abu Dhabi!... Scandalos! Mii de greci, revoltați după incendiile devastatoare, în care au pierit 85 de persoane! Ipotezele vehiculate ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x