Antena Căutare

O romanca, nominalizata la premiul Pulitzer si autoare de bestseller in SUA

Aura Imbarus este o romanca pentru care visul american a devenit realitate. Cartea ei, „Out of the Transylvania Night” a fost nominalizata la premiul Pulitzer, in 2011, si a devenit bestseller in Statele Unite.

Sibianca a castigat Loteria Vizelor in 1997 si, de atunci, si-a construit o cariera impresioannta pe taram american. Traieste in statul California si este profesoara de filosofie, stiinte umaniste si literatura americana la un liceu. Seara, preda creative writing la un colegiu si se dedica scrisului.

Talentul i-a adus si o nominalizare la premiile Pulitzer pentru cartea "Out of the Transylvania Night”. Aceasta cuprinde experientele prin care a trecut Aura in timpul comunismului si i-a dedicat-o mamei sale, care a murit in 2009.

"In 1997, cand am castigat la Loteria Vizelor, am simtit ca am iesit din acea noapte, care parea sa nu se mai termine niciodata... Asa simteam atunci. Acum de fiecare data cand ma reintorc in tara, simt cum in noaptea cea neagra incepe sa se faca lumina", a declarat romanca intr-un interviu pentru Formula AS.

"Out of the Transylvania Night” a fost bestseller in SUA si este doar inceputul carierei sale literare. Aura Imbarus isi propune sa scrie un roman motivational.

Foto: Facebook

Presa din Marea Britanie confirma: abatorul din Romania a etichetat corect carnea... Italia: 40 de mafioti din Camorra au fost arestati in Napoli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x