Căutare Live

O romanca si doi complici au inselat mai multi americani cu 800.000 de dolari

O romanca le-a furat americanilor 800.000 de dolari. Femeia, impreuna cu alti doi complici, sunt acuzati ca ar fi deturnat banii dintr-un joc de bingo.Cu banii deturnati, romanca si alti doi complici au reusit sa construiasca o vila impunatoare si sa isi cumpere mai multe masini.

Cei mai multi pacaliti sunt imigranti din America Latina. Cu totii erau atrasi de castigurile destul de consitente. Oamenii credeau ca banii stransi din joc merg la organizatii de caritate.

Proprietara casei nici nu banuia ca adresa ii era folosita pentru o escrocherie.

Romanca Daniela Radulescu a fost acuzata de inselatorie. Femeia le spunea celor pacaliti ca este reprezentanta Bisericii ortodoxe Romane. Alaturi de ea va fi judecat si creierul afacerii, un grec de 62 de ani, alaturi de un alt barbat, care se ocupa de securitatea companiei.

Din 2007 pana acum, cei trei au castigat din aceasta escrocherie 830.000 de dolari.

Situatia dramatica in Spania din cauza incendiilor... Basescu despre situatia rromilor in Franta: "Sustinem dreptul la libera circulatie"...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri