Antena Căutare

O tanara romanca de etnie roma, invitata la un dineu cu regina Elizabeth

In urma cu sase luni vindea ziare, iar acum ia masa cu regina Elizabeth. Ramona Constantin, o tanara romanca de etnie roma din Marea Britanie, a fost invitata la un dineu cu regina, relateaza cotidianul The Guardian, citat de Mediafax.

Ramona Constantin, in varsta de 27 de ani, se ocupa pana in urma cu sase luni de vanzarea revistei The Big Issue in Manchester. Tanara s-a aflat acum pe lista invitatilor de la dineul organizat in Manchester, la care au participat regina Elizabeth si printul Philip.

Tanara a fost selectata in acest grup in semn de apreciere pentru realizarile din Marea Britanie de cand a venit din Romania, in urma cu doi ani.

Ramona Constantin nu avea studii si nu stia limba engleza in momentul in care s-a mutat in Marea Britanie. Timp de 18 luni, ea a vandut exemplare ale revistei The Big Issue, dar a invatat limba engleza si a inceput sa se ocupe de un proiect pentru pregatirea tinerilor romi.

foto: The Guardian

Un pescador disparut dupa tsnami-ul din Japonia, descoperit in Canada... Israelul intrerupe contactele cu Consiliul pentru drepturile omului al ONU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x