Antena Căutare

Opt morţi şi 15 răniţi este bilanţul atentatului din inima New York-ului! Haosul a cuprins imediat orașul

Oraşul New York îşi plânge  morţii. La doi paşi de memorialul World Trade Center a avut loc cel mai sângeros atac terorist din metropolă, de la prăbuşirea turnurilor gemene ]ncoace.

Oraşul New York îşi plânge morţii. La doi paşi de memorialul World Trade Center a avut loc cel mai sângeros atac terorist din metropolă, de la prăbuşirea turnurilor gemene ]ncoace.

Un tânăr uzbek, de 29 de ani, s-a urcat la volanul unui mastodont şi a secerat trecători şi biciclişti. Cu o ţintă clară - să ajungă cât mai aproape de simbolul luptei întregii lumi cu teroriştii.

Inerte, victimele au zăcut pe şosea. În haosul creat, poliţiştii au încercat să reinstaureze ordinea. Şocul a fost mare chiar şi pentru ei.

Un kilometru şi jumătate a durat cursa morţii pe pista de biciclete, aflată de-a lungul râului Hudson, nu departe de memorialul dedicat victimelor atentatelor de la 11 s O româncă s-ar fi putut afla printre victime.

Teroristul s-a oprit abia după ce a intrat într-un autobuz şcolar plin cu copii. Imediat, metropola a fost străbătută de strigăte disperate după ajutor.

Opt oameni au murit și 15 au fost răniţi. Autorităţile americane au luat măsuri fără precedent.

Mai multe victime într-un nou atentat TERORIST petrecut la New York. O mașină a făcut prăpăd pe pistă de biciclete

Preşedintele Donald Trump vrea să schimbe regulile loteriei vizelor - sistemul care l-a adus în Statele Unite pe teroristul uzbek.

Premierul canadian Justin Trudeau s-a costumat în Superman... Imagini şocante, într-o benzinărie! O femeie sechestrată a reușit să scape din portbagajul unei mașini, în timp ce șofer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x