Căutare Live

Peste 200 de migranţi s-ar fi înecat, după ce bărcile în care se aflau s-au scufundat. Cinci cadavre pluteau în apropiere: "Este o trezire dură la realitate"

Peste 200 de migranţi s-ar fi înecat după ce bărcile în care se aflau s-ar fi scufundat în largul coastei Libiei, a anunţat o organizaţie caritabilă spaniolă, citată de BBC News.

Peste 200 de migranţi s-ar fi înecat după ce bărcile în care se aflau s-ar fi scufundat în largul coastei Libiei, a anunţat o organizaţie caritabilă spaniolă, citată de BBC News.

Proactiva Open Arms a anunţat că a recuperat deocamdată cinci cadavre care pluteau în apropiere de două bărci răsturnate, fiecare cu o capacitate de peste 100 de persoane. O reprezentantă a organizaţiei, Laura Lanuza, a declarat că cele cinci victime recuperate erau tineri care s-ar fi înecat, scrie news.ro.

Ea a explicat că Proactiva se teme că cel puţin 240 de migranţi ar fi murit, pentru că bărcile sunt adesea supraîncărcate de traficanţii de persoane.

"Am adus la bord cinci cadavre recuperate din mare, dar pe nimeni în viaţă", a anunţat organizaţia pe Facebook. "Este o trezire dură la realitate în legătură cu suferinţa de aici, care este invizibilă în Europa", a adăugat Proactiva Open Arms.

Un purtător de cuvânt al Pazei de Coastă italiene, care coordonează eforturile de salvare în zonă, a confirmat cinci decese.

Cel puţin 5.000 de oameni s-au înecat anul trecut, încercând să ajungă în Europa traversând Marea Mediterana.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... La 24 de ore de la atacul din Londra, un atentat similar a fost dejucat în Anvers, Belgia...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri