Antena Căutare

Peste 200 de migranţi s-ar fi înecat, după ce bărcile în care se aflau s-au scufundat. Cinci cadavre pluteau în apropiere: "Este o trezire dură la realitate"

Peste 200 de migranţi s-ar fi înecat după ce bărcile în care se aflau s-ar fi scufundat în largul coastei Libiei, a anunţat o organizaţie caritabilă spaniolă, citată de BBC News.

Peste 200 de migranţi s-ar fi înecat după ce bărcile în care se aflau s-ar fi scufundat în largul coastei Libiei, a anunţat o organizaţie caritabilă spaniolă, citată de BBC News.

Proactiva Open Arms a anunţat că a recuperat deocamdată cinci cadavre care pluteau în apropiere de două bărci răsturnate, fiecare cu o capacitate de peste 100 de persoane. O reprezentantă a organizaţiei, Laura Lanuza, a declarat că cele cinci victime recuperate erau tineri care s-ar fi înecat, scrie news.ro.

Ea a explicat că Proactiva se teme că cel puţin 240 de migranţi ar fi murit, pentru că bărcile sunt adesea supraîncărcate de traficanţii de persoane.

"Am adus la bord cinci cadavre recuperate din mare, dar pe nimeni în viaţă", a anunţat organizaţia pe Facebook. "Este o trezire dură la realitate în legătură cu suferinţa de aici, care este invizibilă în Europa", a adăugat Proactiva Open Arms.

Un purtător de cuvânt al Pazei de Coastă italiene, care coordonează eforturile de salvare în zonă, a confirmat cinci decese.

Cel puţin 5.000 de oameni s-au înecat anul trecut, încercând să ajungă în Europa traversând Marea Mediterana.

ATENTAT LA LONDRA. Momente dureroase în Piața Trafalgar! Britanicii își plâng morții, după atacul terorist de ieri: &quo... La 24 de ore de la atacul din Londra, un atentat similar a fost dejucat în Anvers, Belgia...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x