Antena Căutare

Primele imagini cu marinarii capturați de ruși! Declarațiile lor sunt uluitoare! Autoritățile din Ucraina susțin că au fost torturați ca să spună asta

Primele imagini cu marinarii capturați de ruși au fost publicate. Doi dintre ei spun că navele lor au încercat să intre în strâmtoarea Kerci, ignorând ordinele navelor ruseşti de a se opri.

Primele imagini cu marinarii capturați de ruși au fost publicate. Doi dintre ei spun că navele lor au încercat să intre în strâmtoarea Kerci, ignorând ordinele navelor ruseşti de a se opri.

Televiziunea publică rusă a prezentat fragmente din înregistrările video ale interogatoriilor la care au fost supuși marinarii ucraineni de către ofițerii serviciului de securitate FSB.

Marinarii Andriy Drach, Serhiy Tsybizov și Volodymyr Lisovoi se aflau pe una dintre cele trei nave ucrainene. Ei au fost filmați separat, fiecare într-un loc diferit.

Căpitanul ucrainean recunoaște în înregistrare că a ignorat cu bună știință cererile radio ale pazei de coastă ruse.

„Am ignorat cu bună ştiinţă cererile radio (ale pazei de coastă ruse). La bord, aveam arme de infanterie şi muniţie. Sunt conştient că aceste acţiuni au avut un caracter de provocare”, a precizat căpitanul Lesovoi.

Declarațiile făcute de ei în clipul video contrazic informațiile transmise de autoritățile de la Kiev. Comandamentul militari ai Ucrainei au spus ulterior că marinarii ar fi făcut aceste declarații în urma presiunii sau a torturii.

La Kiev, guvernul se teme că va urma o agresiune terestră, iar președintele a cerut impunerea legii marțiale. Aceasta va fi în vigoare timp de 30 de zile, doar în unele regiuni de frontieră.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

Sursă video: Antena 3.

Imagini spectaculoase și înfiorătoare! Un oraș din China a fost înghițit de un nor de nisip - VIDEO... Trump declară război Chinei! Tarifele pe care vrea să le impună aruncă piața economică în aer. Ce efecte a cauzat deja...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x