Căutare Live

Prințul William a vizitat mormântul străbunicii sale Prințesa Alice, înainte de plecarea din Israel.

Prințul William a făcut un pelerinaj la mormântul străbunicii sale Prințesa Alice, în ultima zi din turul istoric în Orientul Mijlociu.

Prințul William, la mormântul străbunicii sale Prințesa Alice

news.sky.com

Prințul William a făcut un pelerinaj la mormântul străbunicii sale Prințesa Alice, în ultima zi din turul istoric în Orientul Mijlociu.

Ducele de Cambridge a fost, în semn de respect, la mormântul Prințesei Alice, recunoscută printre altele și pentru salvarea unei familii evreiești în timpul Holocaustului. Prințesei i-a fost recunoscut de către autoritățile israeliene curajul de a adăposti și ascunde o mamă evreică și pe copii acesteia din calea trupelor naziste.

La intrarea în biserică, ducele, conform obiceiului ortodox rusesc, a primit pâine și sare. William a depus la mormântul străbunicii sale un buchet de flori culese din grădina Consulului General al Marii Britanii la Ierusalim Philip Hall.

Părintele Roman, liderul Misiunii Ecleziastice Rusești din Ierusalim a spus o rugăciune pentru „sufletul Prințesei Alice”, moment în care, în semn de respect, William și-a aplecat capul.

Este nevoie de ACȚIUNI URGENTE în Arctica! Nu mai este timp! Secrete ale lumii ar putea rămâne nedescoperite... EXPLOZIE într-un bloc din Londra. Alertă MAXIMĂ. Imagini APOCALIPTICE, surprinse în urmă cu puțin timp!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri