Antena Căutare

Regina frumuseții care pare că și-a prevestit moartea. Ce a publicat Miss Venezuela 2023, Ariana Viera, înaintea unui accident

Miss Venezuela 2023, Ariana Viera, a murit într-un accident de mașină. Înainte cu 2 luni de teribilul accident, tânăra de 26 de ani a publicat un videoclip în care vorbea despre înmormântarea sa.

Colaj cu Ariana Viera Galerie
Modelul Ariana Viera a murit într-un accident rutier | Profimedia

Presa internațională a relatat povestea tristă a tinerei Ariana Viera, Miss Venezuela care s-a stins într-un accident rutier. Regina frumuseții parcă și-a prevestit moartea, pentru că în urmă cu 2 luni a publicat pe Instagram un videoclip în care spunea că se „filmează pentru propria înmormântare”, potrivit Telemundo.

Urma să participe la concursurile Miss America Latină 2023 și Miss World 2023, dar și-a pierdut viața într-un accident de mașină în timp ce conducea în Lake Nona, Florida. Ariana a adormit la volan și s-a izbit de un camion.

Citește și: O influenceriță a consumat timp de zece ani doar fructe și legume, însă a murit brusc: „Doar ochii ei mai compensau priveliștea”

Miss Venezuela 2023 a murit într-un accident de mașină

„A adormit, era foarte obosită. Au resuscitat-o și a avut un atac de cord, dar au resuscitat-o din nou. Când urmau să o ducă la terapie intensivă pentru traume, a fost lăsată acolo. Ariana a fost întotdeauna sprijinul meu, prietena mea. A ajutat atât de mulți oameni, se oprea din a face orice pentru a ajuta sau a asculta pe cineva ", a spus mama ei.

Citește și: Un tânăr de 30 de ani a devenit viral, postând de pe clădirile gigant din lume. Și-a făcut o ultimă poză, fără să știe ce va urma

Tatăl Arianei, care locuiește în Peru, a solicitat o viză umanitară pentru a putea călători în Statele Unite și a fi alături de familia sa, după această pierdere imensă. Cu toate acestea, viza a fost acordată abia la o zi după înmormântarea fiicei sale.

Citește și: Unul dintre milionarii României s-a stins din viață pentru un selfie. Cine era, dar și ce afaceri îl legau de Gigi Becali

Miss Venezuela plănuia o excursie la Punta Cana, în Republica Dominicană, pentru a participa la renumitul concurs de frumusețe Miss America Latină 2023, iar ulterior avea de gând să debuteze într-o prezentare de modă la New York.

În SUA, Ariana Viera și familia ei au condus o afacere care oferea servicii de curățenie pentru casă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În mod ironic, regina frumuseții postase anterior pe rețelele sale sociale un videoclip în care vorbea despre propria înmormântare, în mai 2023. „Mă filmez pentru viitoarea mea înmormântare, pentru că întotdeauna eu sunt cea care îmi face videoclipurile, nimeni altcineva nu mi le face", a sscris ea în dreptul unui videolip publicat pe Internet.

Cum a răspuns Miss Moscova la întrebarea „Care e capitala României?”. Nu a făcut confuzia București-Budapesta, ci ceva m... Femeie rănită în războiul din Ucraina, vedetă pe coperta unei reviste pentru bărbați. Cum arată pictorialul lipsit de in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x