Antena Căutare

Revoltator! In Malaezia, frumusetea este un pacat si se poate pedepsi cu inchisoarea

In Malaezia, frumusetea este un pacat si se poate pedepsi cu inchisoarea. Patru tinere musulmane au fost declarate pacatoase de autoritatile islamice pentru ca au avut curajul sa participe la un concurs de frumusete. Pentru asta, fetele au fost eliminate din finala, iar acum trebuie sa raspunda in fata legii.

"In finala, urma sa purtam costume sport, chiar daca celelalte fete aveau bikini. M-am gandit ca totul va fi bine", a explicat o participanta. Nu a fost deloc bine. Wafa si alte trei fete au fost eliminate din concurs dupa ce s-a aflat ca sunt musulmance. Asta desi, anul acesta, dupa 17 ani de interdictie, organizatorii le-au permis tinerelor de religie islamica sa urce pe scena mai imbracare decat celelalte concurente.

"Stiind ca este interzis si ca cetatenii pot fi amendati, trebuie sa precizez ca oricine ar participa, ar organiza sau ar permite vreunei musulmane sa participe la un concurs de frumusete ar trebui penalizat sub dreptul penal islamic", a declarat Noor Aziah Mohd Awal.

Nu este pentru prima data cand fetele musulmance din Malaezia au probleme de acest fel. In 1997, doua tinere care au participat la un concurs de frumusete au fost arestate la putin timp dupa ce au fost incoronate. Si cele patru tinere descalificate anul acesta risca sa ajunga la inchisoare.

Libia:Peste 1.000 de detinuti, evadati dintr-o inchisoare din orasul Benghazi... ACCIDENTUL DE TREN din Spania: Autoritatile au identificat toate victimele. Niciun roman ranit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x