Căutare Live

Rio de Janeiro: 30 de oameni au murit in urma luptelor dintre politisti si traficantii de droguri

Razboi in toata regula pe strazile din Rio de Janeiro. Sute de politisti, zeci de masini blindate, dar si tancuri au fost trimise in lupta cu traficantii de droguri. In cinci zile de conflict, 30 de oameni au murit. Valul de violente a inceput duminica, atunci cand membrii cartelurilor au atacat mai multe sectii de politie si au incendiat zeci de masini.


Traficantii au incendiat cel putin 50 de masini in cele 5 zile de conflict pentru a se baricada in cartierele marginase. Acolo cunosc cel mai bine zona si incearca sa scape de politisti. La mijloc sunt prinsi localnicii.

Printre cei 30 de morti din ultimele zile se afla si o adolescenta de 14 ani. Fata a fost lovita de un glont care a intrat prin geamul casei.

Razboiul de pe strazile din Rio de Janeiro pune serios la indoiala capacitatea orasului de a gazdui, in siguranta, Campionatul Mondial de Fotbal din 2014 si Olimpiada din 2016.

Arabia Saudita a anuntat arestarea a 149 de membri al-Qaida, care pregateau atentate... Coreea de Nord a bombardat din nou Coreea de Sud...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri