Antena Căutare

Rusia arde: o echipa de salvare americana a sosit la Moscova

O echipa de salvare americana, specializata in situatii de urgenta, a sosit luni la Moscova pentru a da o mana de ajutor autoritatilor ruse ce lupta cu focuri de padure gigantice, a anuntat Washingtonul.



Aceste intalniri urmeaza unei convorbiri telefonice purtate vineri intre secretarul de stat american Hillary Clinton si omologul sau rus Serghei Lavrov, in timpul careia Statele Unite "au oferit ajutorul (lor) Rusiei pentru a lupta contra acestor focuri ingrozitoare", adaugat el.

Crowley a indicat, printre altele, ca Departamentul de Stat este pe punctul de a evalua cererea, formulata de ambasada sa la Moscova, de a evacua copiii si pe alti membri ai familiilor personalului diplomatic american care sunt in prezent incomodati de fumul ce planeaza asupra capitalei ruse.

Moscova este sufocata de saptamana trecuta de un fum intepator si toxic si un responsabil al primariei a recunoscut luni ca numarul de decese a trecut de la mai putin de 400, la in jur de 700 pe zi.

Incendiile uriase de padure au facut pana acum 52 de morti, potrivit unui bilant oficial.

3 oameni au murit in Grecia de la un virus raspandit de tantari. Medicii recomanda atentie!... Catastrofele meteorologice din aceasta vara, semnale de alarma pentru clima viitorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x