Antena Căutare

Imagini dramatice! S-a crăpat pământul și a înghițit 21 de mașini, la miezul nopții! Momentul a fost filmat! Video

Imagini dramatice au fost filmate în China, unde o gaură uriașă a apărut în pământ, înghițind 21 de mașini. Momentul a fost filmat.

Imagini dramatice! S-a crăpat pământul și a înghițit 21 de mașini, la miezul nopții! Momentul a fost filmat! Video Galerie
Imagini dramatice! S-a crăpat pământul și a înghițit 21 de mașini, la miezul nopții! Momentul a fost filmat! Video

Incidentul s-a petrecut miercuri, puțin după miezul nopții, în apropierea unui centru comercial din Yibin - un oraș cu aproximativ 5,5 milioane de locuitori, din provincia Sichuan, din sud-vestul Chinei.

Potrivit presei din China, s-au surpat aproximativ 500 de metri pătrați, iar cauza incidentului încă nu a fost stabilită.

În imagini video surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum mai multe mașini parcate au dispărut în gaura apărută brusc în pământ.

Imagini șocante, suprinse în Wuhan. Cum au fost filmați mii de oameni, în orașul-epicentru al pandemiei: „Noi de ce mai avem restricții?!”

Mai multe echipaje de salvare au fost trimise la locul incidentului, pentru a căuta potențiale victime, dar nu a fost raportată nicio victimă din cauza prăbușirii.

Imagini dramatice! S-a crăpat pământul și a înghițit 21 de mașini, la miezul nopții! Momentul a fost filmat! Video

Marele Buddha din Leshan

Experții au examinat împrejurimile și le-au declarat sigure pentru a fi folosite de localnici și pentru trafic.

Autoritățile au transmis că vor continua ancheta pentru a afla ce a cauzat incidentul.

Luna aceasta, provincia Sichuan a fost lovită de ploi torențiale. Din cauza inundațiilor, apa a ajuns la statuia Marele Buddha din Leshan, pentru prima dată în ultimii 70 de ani.

„L-au otrăvit! Urla de durere” Vladimir Putin a „scăpat” de cel mai mare rival al său, cu o ceașcă de ceai... „Copil de vânzare!”. Un bărbat a încercat să vândă o fetiță de doi ani, la o benzinărie. Ce preț a cerut și cum s-a expl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x