S-a OTRĂVIT ÎN DIRECT. o vloggeriță din China a mușcat dintr-o plantă otrăvitoare crezând că este Aloe Vera

Momente șocante petrecute în timpul unei discuții pe care vloggerița Ms Zhang o avea cu urmăritorii săi pe rețelele de socializare. Subiectul discuției era beneficiile plantei Aloe Vera, iar pentru asta, tânăra a venit la filmare cu două frunze uriașe, despre care a crezut că sunt ale plantei binefăcătoare

Momente șocante petrecute în timpul unei discuții pe care vloggerița Ms Zhang o avea cu urmăritorii săi pe rețelele de socializare. Subiectul discuției era beneficiile plantei Aloe Vera, iar pentru asta, tânăra a venit la filmare cu două frunze uriașe, despre care a crezut că sunt ale plantei binefăcătoare.

La câteva zeci de secunde după ce a îmbucat din plantă, chinezoaicei i s-a făcut rău și a fost transportată de urgență la spital. Acolo medicii au intervenit rapid și au constatat că femeia înghțise substanțe otrăvitoare. Planta pe care o adusese pentru expozeul său era de fapt Agavă Americană, una dintre cele mai periculoase și asemănătoare cu aloe.

Din fericire, femeia a fost salvată de către medici și acum se află în afara oricărui pericol.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri