Live acumFilm: Omul cu masca de fier
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Și-a atârnat copilul de marginea prăpastiei, ca să aibă de ce să râdă! Imagini uluitoare! VIDEO

Un tată a fost filmat în timp ce își atârna fiul de marginea unei prăpastii, ținându-l doar de mâini și amuzându-se.

Și-a atârnat copilul de marginea prăpastiei, ca să aibă de ce să râdă! Imagini uluitoare! VIDEO

Capturi video

În imaginile video, surprinse de turiști aflați pe Hongjing Road din Beijing, se vede cum copilul își pune picioarele pe marginea prăpastiei și se uită la haul de sub el. Un membru de familie s-a aplecat, în spatele tatălui, pentru a face fotografii cu un telefon mobil.

La un moment dat, tatăl a mai adăugat ceva la amuzament – i-a zguduit brațele fiului său, în timp și alte persoane râdeau.

A născut în parcarea maternității! Momentul a fost filmat! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Imaginile video au fost făcute publice, duminică, și au fost vizionate, în scurt timp, de peste 13 milioane de ori.

Nu se știe dacă autoritățile au sancționat sau urmează să sancționeze părintele care i-a pus în pericol viața fiului său.

„Mami e, de fapt, tati adoptiv, iar tati e, de fapt, mami”. Un bărbat transformat în femeie și o femeie devenită bărbat s-au căsătorit și au devenit părinți – FOTO

Acest tată nu este singura persoană din lume care consideră că nu este nimic în neregulă cu un astfel de comportament. De altfel, în imagini, se vede cum și alte persoane s-au așezat la marginea prăpastiei.

În plus, în cel mai periculos trend în materie de „selfie-uri”, „amatorii de adrenalină” se fotografiază atârnând din trenuri aflate în mișcare sau din alte locuri periculoase.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro