Căutare Live

Și-a cumpărat o păpușă pentru a umple golul lăsat de soția sa decedată. Acum, bărbatul îl dă în judecată pe vânzător

Suferinţa pierderii soţiei sale, i-a dat lumea peste cap unui bărbat de 70 de ani din China, care a luat cea mai bizară decize. Şi-a cumpărat o păpuşă, după chipul şi asemănarea femeii iubite, care acum nu mai este lângă el.

Suferinţa pierderii soţiei sale, i-a dat lumea peste cap unui bărbat de 70 de ani din China, care a luat cea mai bizară decize. Şi-a cumpărat o păpuşă, după chipul şi asemănarea femeii iubite, care acum nu mai este lângă el.

După 40 de ani în care Zhang a trăit singur alături de aceasta, omul s-a trezit dintr-o dată al nimănui, iar acest lucru l-a dărâmat. Fiindu-i foarte dor de ea, îndurerat, a încercat să umple golul din suflet.

Astfel, a decis să îşi cumpere o păpuşă care să îi ţină locul femeii. Păpuşa din silicon l-a costat peste 1600 de dolari. Zhang crede că spiritul soţiei sale trăieşte în interiorul acesteia.

Potrivit declaraţiilor, omul a trăit fericit, timp de un an, după care păpuşă a început să se deterioreze. De aceea, invocând calitatea slabă a materialului, bărbatul îl dă acum în judecată pe vânzător.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... N-a făcut statul ce au făcut hoţii! Un drum de la graniţa Rusiei cu Belarus, modernizat de contrabandişti...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri