Antena Căutare

Stephen Hawking va călători în spațiu. VISUL astrofizicianului va deveni realitate

Cosmologul și fizicianul Stephen Hawking va călători în spațiu la bordul aeronavei spațiale a miliardarului britanic Richard Branson, informează luni publicația britanică The Independent.

Cosmologul și fizicianul Stephen Hawking va călători în spațiu la bordul aeronavei spațiale a miliardarului britanic Richard Branson, potrivit The Independent.

Într-un interviu acordat emisiunii "Good Morning Britain", faimosul om de știință a declarat că nu și-a imaginat vreodată că va putea ajunge în spațiu. "Însă Richard Branson mi-a oferit un loc pe Virgin Galactic și am spus 'da' imediat", a precizat el.

Compania lui Richard Branson, Virgin Galactic, speră ca în curând să poată transporta oameni în spațiu în misiuni comerciale. Branson a sugerat că un prim astfel de zbor ar fi putut avea loc în 2009, însă planul a fost abandonat din cauza unei serii de probleme.

În cadrul aceleiași emisiuni, profesorul Hawking a abordat și teme de politică internă și internațională, exprimându-și părerea despre figuri politice precum Jeremy Corbyn sau Donald Trump — pe acesta din urmă fizicianul calificându-l drept un "demagog".

Amendă de peste 1000 de lei pentru folosirea telefonul mobil la volan. Un ministru s-a autodenunțat, după ce a fotografi... Două fluvii sacre din India, înzestrate cu personalitate juridică. Sunt considerate "entităţi vii cu statut de pers...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x