Antena Căutare

Sursa islamista: Rapitorii din Algeria au primit "ajutor logistic" din Libia

Comandoul islamist, care a organizat luarea de ostatici de la complexul de exploatare a gazelor din Algeria, avea legaturi cu islamisti libiene, care le-au oferit "ajutor logistic", a aratat o sursa islamista din Libia, potrivit Antena 3

"Un ajutor logistic a fost furnizat din Libia", a declarat aceasta sursa foarte apropiata unor grupari extremiste din Libia, sub protectia anonimatului.

Sursa, care a preferat anonimatul, nu a precizat natura respectivului "ajutor", recunoscand ca islamistii trebuiau sa stabileasca un contact intre rapitori si mass-media. Din medii islamiste libiene, cu baze in estul Libiei, au putut fi procurate numere de telefon ale atacatorilor.

"Nu erau libieni in grupul care a lansat atacul" asupra complexului Tiguentourine de langa In Amenas (sud-estul Algeriei), a adaugat aceeasi sursa islamista, care recunoaste, totusi, ca au "existat contacte" intre atacatori si libieni islamisti jihadisti.

Citeste continuarea articolului pe Antena 3.

Ministrul de Finante din Japonia: Batranii trebuie lasati sa moara mai repede... Trei romani, arestati pentru implicare in jaful secolului. Tablourile valoreaza 300 de milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x