Antena Căutare

Telespectatorii au crezut că nu văd bine! Un jurnalist a fost lovit cu pumnul în timp ce se afla în direct!

Un reporter de televiziune din Rusia a fost lovit în față de un bărbat, în timp ce transmitea în direct dintr-un parc din Moscova pentru un popular post de televiziune, relatează joi Reuters.

Un reporter de televiziune din Rusia a fost lovit în față de un bărbat, în timp ce transmitea în direct dintr-un parc din Moscova pentru un popular post de televiziune, relatează joi Reuters.

Jurnalistul transmitea miercuri în direct pentru canalul NTV dintr-un parc plin de foști parașutiști care stăteau la soare, în condițiile în care Rusia a sărbătorit Ziua trupelor aeropurtate. De el s-a apropiat un bărbat robust, cu barbă, îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, care a început să-l înjure.

Jurnalistul, Nikita Razvozzhayev, i-a cerut bărbatului să se îndepărteze. Bărbatul l-a lovit atunci cu pumnul în față pe ziarist și apoi a plecat. Canalul a întrerupt transmisiunea live.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atacatorul, despre care media ruse susțin că era beat, a fost arestat la scurtă vreme după aceea. Poliția l-a descris drept un suporter de fotbal violent.

Pe social media incidentul a fost pus pe seama parașutiștilor, care în Rusia sunt considerați un grup problematic care bea în locuri publice, se scaldă în fântâni și îi hărțuiește pe trecători, notează Reuters.

Sursa: Agepres

Doliu în lumea sportivă de pretutindeni! A murit campionul la motociclism Angel Nieto! Pasiunea i-a fost fatală... Așa se pescuiește dacă ești Vladimir Putin și mergi cu undița în Siberia! Învață de la maestru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x