Antena Căutare

Tensiuni în Familia Regală din Marea Britanie. Prințul Harry și Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul cu Regina

Sunt tensiuni în Familia Regala a Marii Britanii după ce Meghan Markle și prințul Harry nu vor fi alături de Regină, de Crăciun.

Tensiuni în Familia Regală din Marea Britanie. Prințul Harry și Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul cu Regina
De ce Printul Harry și Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul cu Regina

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul cu Regina, la Sandringham. Ducii de Sussex vor alege, fie să stea acasă, în Windsor, fie vor călători pentru a fi alături de Doria, mama lui Meghan Markle.

În acest context, se crede că tensiunile dintre ducii de Sussex și membrii Familiei Regale se pot înrăutăți, mai ales după declarațiile lui Harry cum el și fratele său, William, urmează ”cărări diferite” în viață.

Ducii de Sussex doresc însă ca de Crăciun să își încarce bateriile în altă parte. ”Ei au nevoie de un timp pentru a-și pune în ordine planurile pentru anul viitor”, a precizat o sursă apropiată celor doi.

Biograful Casei Regale Ingrid Seward a declarat: ”Crăciunul la Sandringham poate fi chiar stresant, așadar poate că nu vor să meargă cu Archie la o vârstă așa de mică.

Totuși, Sandringham a fost o gazdă primitoare pentru mulți dintre copii de-a lungul anilor și așa ar putea fi și în cazul ducilor de Sussex.

”Regina ar putea fi rănită în suflet de asta, dar e prea mândră ca să o arate sau să o spună”, declară surse.

Alături de Regină, vor fi însă Ducii de Cambridge, alături de copiii lor: George, în vârstă de șase ani, Charlotte, în vârstă de patru ani și Louis, în vârstă de un an.

Are 17 ani și ar putea primi închisoare pe viață. Jesse și-a împușcat tatăl și a tras în mai mulți elevi. „Cred că voi p... Apă de doi metri în Veneția! S-au format valuri în cea mai frumoasă piață a orașului: „Alarmele de inundații au sunat to...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x