Antena Căutare

The Telegraph: Britanicii se tem ca datele lor personale vor ajunge pe mana politistilor romani corupti

Coruptia in randul autoritatilor din Romania este foarte raspandita. Asta sustin jurnalistii de la cotidianul The Telegraph care sunt ingrijorati de faptul ca datele personale ale cetatenilor britanici vor ajunge pe mana politistilor din tara noastra odata cu inaugurarea noului sistem de monitorizare a calatoriilor cu avionul. Acesta permite ca datele pasagerilor sa fie accesate de autoritatile din toate tarile membre.

Potrivit unui nou sistem de monitorizare a calatoriilor cu avionul, propus de oficialii de la Bruxelles, datele personale ale oricarui cetatean european vor fi puse, la cerere, la dispozitia politistilor din Uniune.

Cotidianului The Telegraph scrie ca o astfel de masura i-a speriat pe britanici care se tem deja ca datele lor personale vor ajunge pe mana politistilor corupti din Romania si Bulgaria.

Sistemul a fost propus de autoritatile de la Bruxelles ca o masura impotriva terorismului si are ca scop urmarirea traseului tuturor calatorilor.

In plus, in momentul in care va exista o suspiciune cu privire la o anumita persoana se va putea accesa o baza de date care contine informatii despre toti cetatenii Uniunii Europene.

Sursa: Antena3

"Ziua furiei" in Yemen: Mii de oameni protesteaza in centrul capitalei... VIDEO! Un copil s-a furisat langa Papa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x