Căutare Live

Tokyo: Cinci persoane au murit si sapte au fost date disparute, in urma prabusirii unui tunel rutier

Cinci persoane au murit si sapte sunt date disparute, dupa prabusirea unui tunel rutier, duminica dimineata, la aproximativ 80 de kilometri de Tokyo, anunta autoritatile locale

"Sapte persoane sunt date disparute", a declarat un reprezentant al serviciilor de interventie.

Compania care gestioneaza tunelul, Nippon Expressway Co. (NEXCO), a reusit sa introduca un dispozitiv video in tunel, iar imaginile au aratat piloni de beton cazuti peste masini.

Cel putin doua femei au fost ranite in momentul prabusirii unui segment de 50 de metri al tunelului Sasago, care are 4,7 kilometri.

VIDEO! Spectacol de circ pentru Papa Benedict al XVI-lea. Suveranului Pontif a mangaiat un pui de leu... Siria se pregateste sa foloseasca arme chimice...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri