Căutare Live

Doliu în lumea modei. Un fotomodel a murit, după ce a căzut pe scenă în timpul unei prezentări

Sub privirile îngrozite ale spectatorilor, un fotomodel a murit, după ce a căzut pe scenă, în timpul unei prezentări din cadrul Săptămânii Modei de la Sao Paulo. 

Sub privirile îngrozite ale spectatorilor, un fotomodel a murit, după ce a căzut pe scenă, în timpul unei prezentări din cadrul Săptămânii Modei de la Sao Paulo.

Un manechin brazilian în vârstă de 26 de ani a decedat subit sâmbătă după ce i s-a făcut rău în timpul unei prezentări de modă din cadrul Săptămânii Modei de la Sao Paulo (SPFW), au anunţat organizatorii evenimentului, potrivit AFP.

„SPFW a aflat în urmă cu puţin timp vestea decesului manechinului Tales Soares, căruia i s-a făcut rău în timpul prezentării Ocksa”, o casă de modă braziliană, au precizat organizatorii într-un comunicat. Aceştia nu au oferit detalii despre cauzele decesului.

Tânărul, al cărui nume de scenă era Tales Cotta, s-a prăbuşit în momentul în care se pregătea să iasă de pe podium.

Pompierii prezenţi la faţa locului au intervenit imediat în faţa zecilor de spectatori stupefiaţi, potrivit informaţiilor apărute în presa locală.

Ocksa a scris pe pagina sa de Instagram că este „devastată de vestea” decesului.

Săptămâna Modei de la Sao Paulo, care a început pe 22 aprilie şi s-a terminat sâmbătă, este cel mai important eveniment de modă din America Latină.

La 33 de ani după tragedia de la Cernobîl, oraşul fantomă a fost reconstruit în miniatură în Ucraina... Incendiu puternic în apropierea Aeroportului Heathrow din Londra! Martorii susțin că au auzit explozii - Video...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x