Antena Căutare

Un roman, responsabil cu salariile angajatilor Facebook

Peste sase milioane de romani iubesc Facebook-ul, dar si Facebook-ul ii iubeste pe romani. Mark Zuckerberg, celebrul fondator al site-ului de socializare a ales un roman si i-a dat pe mana toti angajatii lui. Tudor Havriliuc este responsabil de salarii la compania americana. Lucreaza cu cei mai buni ingineri IT din lume si le semneaza in fiecare luna cecurile.

"E un om foarte normal si are 28 sau 29 de ani, deci nu se pune problema asta de ierarhie sau de politeturi si da, am lucrat, el a fost unul dintre cei care m-au intervievat pentru a ma accepta la companie".

Asa vorbeste Tudor Havriliuc despre seful lui, Mark Zuckerberg. Au cladit Facebook impreuna, iar Tudor stie tot ce misca in companie. Doar el stabileste salariile: "Salariul lui Mark este un dolar pe an deci nu-l semnez. I se da un dolar pe an. Pentru el, care este fondatorul companiei, cel mai important este faptul ca a ramas actionar majoritar la companie".

In fiecare luna, insa, semneaza cecuri de sase cifre in dolari.

Daca tot lucrezi la facebook, e pacat sa nu-ti faci si profil: "Nu spun ca este obligatoriu sa ai profil de Facebook daca lucrezi la Facebook, dar nu am cunoscut niciun angajat care sa nu aiba profil. Mama, tata, bunica, sunt toti aici, in Romania, deci este o metoda foarte buna ca ei sa vada viata mea din Statele Unite".

Tudor a venit in tara pentru un eveniment, la invitatia HR Club.Pentru ca de putine ori in viata poti intalni oameni de calibrul lui, momentul trebuie neaparat imortalizat si, bineinteles, pus pe Facebook.

Tudor Havriliuc a terminat Relatiile Internationale la Stanford University in 1998 si, inainte de Facebook, a lucrat la doua mari companii de consultanta.

Foto: Facebook

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Ritual mistic de Ziua Tuturor Sfintilor, in Lituania... A fost inaugurat tunelul de sub stramtoarea Bosfor ce leaga Europa de Asia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x